На лов за висококачествени директорски столове

Без съмнение известният в цял свят черен петък е обичан както от търговците, така и от техните клиенти, тъй като само и единствено на този ден потребителите имат възможността да се сдобият с евтини и висококачествени стоки по тяхно желание. И тъй като у нас така нареченият черен петък по магазините все още продължава с пълна пара, ние решихме да посветим днешната си статия именно на изключително необходимите и търсени директорски столове. Ето защо ви предлагаме да се потопите заедно с нас в света на изгодните, висококачествени и комфортни мебели и в частност директорските столове, чието предназначение е насочено както за строго работния офис, така и за уютната топла стая у дома.

Пожелаваме ви приятно четене!

Според проведени наскоро маркетингови изследвания става ясно, че едни от най-търсените и същевременно купувани директорски столове на българския пазар без съмнение са тези от еко кожа,  тъй като те са особено меки, комфортни и удобни, като междувременно успяват да излъчват известна доза стил и елегантност, което от своя страна ги прави подходящи и за работното място, и за вкъщи. Консултантите препоръчват кожените директорски столове модел ,,Антим‘‘, които освен с изящния си външен вид и цветова гама, разполагат също така и с газов амортисьор, люлеещ механизъм и извивка на облегалката за максимален комфорт при продължителен престой.

Друго изключително изгодно предложение по мебелните магазини у нас са намалените с 20 % директорски столове модел ,,Кю 041‘‘. Тук цветовото разнообразие се изчерпва само до 2 цвята, но за сметка на това моделът предлага на своите собственици специална висококачествена еко кожа, дамаска и специфичен механизъм Тилт. Цената за този тип директорски столове е изключително изгодна и професионалните консултанти силно го препоръчват на своите потребители.

За финал сме селектирали за вас едни от най-красивите, елегантни, стилни и в същото време изключително удобни директорски столове, които бихте могли да срещнете по магазините за мебели и ИТ техника в страната. Техният модел се нарича ,,Кармен‘‘ и по време на черния петък или други намаления през годината може да стане ваш срещу изключително атрактивна цена. Това, което ще ви предложи този тип директорски столове е база и подлакътници, направени от дърво, заключване тип мултиблок, люлеещ механизъм и газов амортисьор.

Спрямо вашия бюджет можете да направи много добър избор на директорски стол, който да ви достави нужния комфорт при работа. Ако все още изпитвате дори и леки съмнения кой модел да изберете, разгледайте каталога на Plasico IT Superstore на https://plasico.bg/аксесоари/офис-столове, където ще откриете не само горе споменатите, но и много други висококачествени директорски столове