Как да презентираме бизнеса си по-добре с Flip Light

Каква е Flip Light?

Продуктите под бранда на Flip Light са иновативни и създадени с цел да се отличават от всичко останало. Те привличат погледите със забележителните си форми и осветление, както и с впечатляващата си визия.

За вашите събития можете да ни се доверите напълно за следното:

Преносими щандове – единични и двойни. Леки, удобни, лесно прегъващи се до размера на ръчна чанта, красиво осветени и даващи възможност за невероятно представяне на вашия бранд. Изображенията могат да се заменят лесно, така че да използвате щандовете многократно и за различни събития. Приложенията могат да са безбройни – от маса за дегустация в мястото на продажба (например супермаркет), при изложби, промоционални събития, фирмени и продуктови представяния. Чудесна опция е единичният щанд да се превърне и в маса за разговори и преговори. Двойният щанд пък става и за чудесна рецепция, която можете да пренесете до всяка локация, където трябва да се представите;

Форма и функция в едно

Оригинални форми и разнообразие от материали за реклама на мястото на продажба. Можете да избирате от гамата продукти, които грабват вниманието и не го пускат до края на събитието. Те също са предназначени за многобройни употреби, като за някои дори не можем да преброим точно колко предназначения е предложила практиката досега. Със сигурност не ви трябва нищо друго. И те се подчиняват на цялостната концепция за ефекта WOW, лекота, здравина, качество, красота, светлина, лесна употреба и пренасяне.

Fliplight-Portable Trade Show Counter
DOUBLE TRADE SHOW DESK

Уникална черта на всички продукти от бранда е, че са с вградено осветление, което им позволява да бъдат ползвани по всяко време на денонощието и на всякакви точки. Така за разлика от предлаганите останали продукти на пазара те са наистина

мултифункционални и превръщат всяко ваше участие в запомнящо се представяне.

В бизнес комуникацията понякога думите „говорят” най-малко. Тогава на преден план стои цялостната представа и ефект, защото вашата публика може и да не чуе какво сте казали. Възможно е и да не запомни казаното. Но със сигурност ще се запечата визуалното послание, защото често паметта ни се доверява повече на видяното, а не на чутото.

Рекламно видео на FlipLight!