Vivimus.eu – онлайн кредит с 1 клик!

Онлайн кредит от Vivimus.eu – решението в тежък финансов момент!

В сайта на Vivimus.eu можете бързо и удобно да кандидатствате за кредит само с 1 клик, в сайта има обобшена  информация за всички условия, които имат фирмите за бързи кредити като Фератум, Вивус и Смайл Кредит. През сайта http://www.vivimus.eu/bg/ можете да кандидатствате за кредит до заплата дори при лоша кредитна история, а също така и не е необходимо да сте на трудов договор, всеки навършил 18 годишна възраст може да кандидатства като предварително трябва да въведе информация от лична карта, телефон за връзка и да декларира своите доходи.

Във vivimus.eu в няколко стъпки можете да получите пари почти веднага!

Бърз кредит е начин, чрез които много хора решават моментните си финансови затруднения. Въпреки че мнозина ги определят като неизгодни, като подвеждащи и дори като измамни, факт е, че все повече хора се доверяват на този род финансиране.

Какви са плюсовете

Онлайн кредитите все пак си имат и своите плюсове. Макар че в някои случаи на отпускане на по този нетрадиционен начин наистина става въпрос за измамни схеми, те са рядкост. Рядкост, ако бъде извършена съвестно предварителната фаза – проучване на институцията, от която ще се иска кредит.

След като кредитополучателят провери въпросното учреждение, той може да се възползва в повечето случаи от бърза процедура при отпускането на онлайн кредити. Самото одобрение на искането се получава до часове в случаите, когато всичко е налице.

В същото време, голяма част от институциите, които предоставят подобна форма на финансиране, предоставят на клиента възможността да определи голяма част от параметрите за заема, който желае да получи.

Още един съществен плюс, който не бива да пропускаме, е липсата на задължително изискване за поръчител. В определени случаи институцията може да поиска гарант за заема, но това е рядкост и се налага само в случаите, когато искащият финансиране има и други задължения. Ако обаче това не е така, без поръчители става отпускането на онлайн кредити.

Vivimus Bulgaria е част от Vivimus Credit International

Сайт на фирмата за България: http://www.vivimus.eu/bg/