През различните житейски периоди: Как застраховките могат да ни осигуряват спокойствие в дългосрочен план

Добрите инвестиции заслужават вниманието ни, за да се чувстваме винаги защитени

На какъвто и етап от живота си да се намираме, ние винаги търсим варианти да си гарантираме повече сигурност, повече спокойствие, финансов „гръб“ или подкрепа от близки хора. Във всеки от нас е заложено да очакваме не само положителни събития, но и негативни обстоятелства, които понякога ни поставят в позицията на жертва.

Можем обаче да избегнем подобни непечеливши ходове, ако проучим предварително добрите инвестиции с помощта на застрахователен посредник.

Опитният специалист в областта ще Ви подскаже, че няма нищо по-важно от това да подплатите евентуалните загуби, за да имате достатъчно потенциал да се вдигнете бързо отново на крака. Усещането да държиш под контрол предизвикателствата, които може да срещнеш по пътя си, е несравнимо предимство.

В зависимост от актуалните ни интереси и възрастта ни, можем да се фокусираме върху следните варианти на застраховки:

Млади хора, между 30-40 години

Ако все още сте необвързани и нямате ангажимент към семейство, Вие обичате да пътувате, да трупате впечатления от различни места и да се впускате в приключения. Ето защо е препоръчително да заложите на полици за спортисти, за покриване на щети при отмяна на пътуване, при евентуални инциденти в планината и т.н.

Автомобилните застраховки също не правят изключение в тази графа, тъй като возилата обикновено ни съпровождат още от първите години след пълнолетието.

Семейни, между 35-45 години

За хората, които са открили своята половинка и са създали семейство, приоритетите са тотално различни. Закупили сте жилище, раждат се деца, което повдига темата за здравните застраховки, както и тези за спокойствието на дома Ви.

Настъпва времето, в което трябва да мислите за образование за своите наследници, независимо дали тук или в чужбина, за официални поводи като бал или сватба.

Зрелите, над 45 години

Животът ви вече се движи в определени рамки, а децата Ви растат, което налага мерки по отношение на застраховките, защитаващи тях самите.

Спестовните продукти, доброволното здравно осигуряване и допълнителните вноски по полици, които могат да Ви предоставят достъп до съвременни методи на лечение, при хоспитализация, след злополука или за медикаменти са отлично решение в този период.

Днес застрахователният консултант, с неговите професионални съвети, може да бъде до Вас и от дистанция.

Удобството на платформата Crediport.bg е нещо, което бихте оценили веднага, след като се възползвате от множеството плюсове и лекотата при сключването на договор за застраховка.

Посетете и вижте как целият процес протича само в три стъпки и избирайте най-доброто за Вас!